Microsoft vindt dat de iPad zuigt [video]

Tablet Warfare
Dingen waar Microsoft geen genoeg van krijgt: zwichten voor kritiek, alles vierkant maken, de iPad uitlachen. In die laatste categorie is nu een nieuwe video verschenen om Apple’s tablet te bekritiseren om het gebrek aan multitaskmogelijkheden.

In de video zien we twee honkbalscouts. De kleine, kale, ietwat dikke scout gebruikt een iPad en tijdens zijn videoconversatie met de baas gaat het multitasken hem moeilijk af. Simpelweg omdat de iPad dat niet ondersteund. De scout naast hem weet een videogesprek wel te combineren met het bladeren door andere apps, aangezien er een apparaat met Windows 8 in zijn handen prijkt.

In iOS 7, dat in de herfst naar de iPad komt, worden de multitaskingfunctionaliteiten enorm uitgebreid, dus Window zag wellicht nu de kans schoon om de iPad nog even door de mangel te halen.

[gv data=”oG0yZLEPN_Y”][/gv]

Eerder deelde Microsoft al een subtiele dis uit aan zowel Android- als iOS-fanboys, en in DEZE video ging Microsoft onlangs nog tekeer tegen het gebrek aan SD-kaarten en -opnieuw- multitasken in de iPad.

Nog geen reacties

  1. Want Microsoft is zo vooruitstrevend bezig zeg.. Arrogantie ten top tegenwoordig. Losers!!

    XBOX One – best gefaald tegenover PS4 ( ik haal hem, maar ok )

    Bing – Bitch please :’)

    Windows 8 – Specifiek de Metro interface, en alles maar een ’tablet’ willen maken. Qua performance is het wel vooruit gegaan, dat moet ik beamen

    Enz. enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *