Microsoft zeikt iPhone 5c & iPhone 5s af in 7 video’s

Ork, ork, ork... Bellen doe je met een vork!
Jongens en meisjes, het is weer eens zover. De marketingboys van Microsoft hebben een hele serie video’s gemaakt waarin ze krampachtig trachten om de nieuwe iPhone 5c en iPhone 5s belachelijk te maken.

In de serie video’s wordt de indruk gewerkt dat je in Cupertino zit tijdens een bespreking tussen Tim Cook en twee medewerkers. Die medewerkers proberen op ‘grappige’ wijze Tim ervan te overtuigen dat plastic helemaal hip is en dat 8 megapixels veel beter is dan 41 megapixels.

Ik gun Microsoft het allerbeste met Windows Phone, maar dit soort video’s werken volgens mij eerder averecht. Misschien dat Amerikanen het geweldig vinden, maar in Nederland/Europa kijken we daar toch iets anders tegenaan volgens mij.

PS De tag ‘funny’ is met opzet achterwege gelaten.

UPDATE 14-9 – Microsoft heeft de video’s snel offline gehaald. In elk geval één video is toch nog op YouTube te vinden. Die kan je hieronder bekijken.

[gv data=”M-_h_0103lQ”][/gv]

Nog geen reacties

  1. UPDATE 14-9 – Microsoft heeft de video’s snel offline gehaald. In elk geval één video is toch nog op YouTube te vinden. Die kan je hieronder bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *