Miljardair zoekt date om mee naar de maan te gaan

Een creatieve vrijgezel.

Stoer doen met een dure auto of een enorme villa is zo passé. De show stelen als miljardair doe je door te zwaaien met een ticket naar de man. Dat is namelijk precies wat Yusaku Maezawa doet.

De 44-jarige Japanner is één van de eerste consumenten ter wereld die een SpaceX-ticket naar de man heeft weten te bemachtigen. De man, met een geschat vermogen van twee miljard dollar, is nu op zoek naar een +1 voor zijn trip naar de maan. Hij is nog vrijgezel en wil er een leuke date van maken.

Toegegeven, origineel is het wel. Ken jij iemand die als eerste dat een tripje naar de maan heeft voorgesteld? De miljardair heeft de applicatie opengesteld voor alle vrijgezelle vrouwen ter wereld. De dame in kwestie moet minimaal 20 jaar oud zijn.

In zijn motivatie zegt hij serieus op zoek te zijn naar de liefde. Het moet dus geen lollige date worden, maar een start wat kan uitbloeien tot een serieuze relatie.

Aan de hand van een motivatie, hobbies, leuke kenmerken en talenten kunnen dames zich inschrijven. Vervolgens zal de miljardair een selectie maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *