Mindblowing: AirPod-case blijkt iPhone-houder

Mindblowing: AirPod-case blijkt iPhone-houder
Breek!

Wie had dat gedacht. De AirPod-case blijkt uitstekend geschikt om te functioneren als iPhone-houder. Dat ontdekte Omar Elfanek, developer bij Tidings. Zijn ontdekking werd door The Verge uitgelicht.

Officieel heeft Apple nooit laten weten dat dit mogelijk was. Het is ook eigenlijk kul, want de AirPod-case is hier niet voor bedoeld. Na een test van The Verge bleek dat de iPhone 6 Plus en iPhone X niet probleemloos op de houder bleven staan. Diverse keren vielen ze er na een tijdje af. Misschien dat de trick beter werkt met kleinere smartphones?

In sommige gevallen is een case meer dan welkom. Kijk maar eens een film of enkele afleveringen van een serie op Netflix via je smartphone. Na een uurtje beginnen je handen zich tot te irriteren aan de houding die je aanneemt. Ben je in het bezit van AirPods, dan kan deze lifehack dus uitkomst bieden. Check het GIFje op Twitter voor een korte demonstratie.

6 reacties

  1. Dus je schrijft een artikel over het feit dat de iphone op de airpod case kan staan om vervolgens in het artikel te zeggen dat hij er regelmatig van af valt. Schrijf dan niets.

  2. Ik heb hier zo’n Jamie Oliver schaaltje van de Albert Heijn, past je telefoon precies in! Lijkt wel alsof het ervoor gemaakt is! Tof zo’n hoesje dat maar 30 Airmiles kost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *