Minecraft-bedenker koopt villa van 70 miljoen dollar

Auteur: , 2 Reacties
Villa-Minecraft

De bedenker van Minecraft heeft zojuist een bod van Jay Z en Beyoncé overtroffen en daarmee deze villa voor 70 miljoen dollar op zijn naam gezet.

Markus Persson, online beter bekend als Notch, bedacht het razend populaire spel Minecraft, en dat heeft hem bepaald geen windeieren gelegd. Eerder dit jaar werd zijn spel verkocht aan Microsoft voor 2,5 miljard dollar, dus besloot hij zichzelf te trakteren op een huisje.

Inclusief interieur
Voor 70 miljoen dollar kocht hij deze wonderschone villa in Beverly Hills, met een ingebouwde bioscoop, fonteinen die je met een iPad kunt besturen en een speciale snoepruimte die helemaal volstaat met snoepgoed. Het astronomische bedrag is inclusief het interieur, en een reusachtige 90-inch televisie. Kotaku zegt dat dit het duurste pand van Beverly Hills is, niet gek voor de maker van een computerspelletje.

Benieuwd hoe een 70 miljoen dollar villa eruit ziet? Op deze website kun je een uitgebreid kijkje nemen in het nederige stulpje dat nu op Perssons naam staat.

Villa-Minecraft

Villa-Minecraft

Villa

Villa

Villa2 reacties

Ik zou binnen no time diabetes hebben. Mooi huis, maar 70 miljoen… Ach als je zo veel uit te geven hebt zal t allemaal weinig uitmaken.
Het valt me op dat het huis er totaal niet blokkerig uit ziet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).