Mini pocketprinter op wielen

Mini printer voor in je rugzak
Tegenwoordig wordt alles kleiner en mobieler. De printer bleef in dat opzicht altijd maar een ondergeschoven kindje. Nu komt Zuta Labs uit Israel met de Mini Mobile Pocket Printer.

Via kickstarter probeert Zuta Labs geld bij elkaar te krijgen om de printer uit de concept fase te halen. Ze hebben daar 400.000 dollar voor nodig, dat is een hoop geld maar Zuta Labs belooft dat de printer daarna voor 180 dollar in de winkel kan komen te liggen.

De printerkop zit in een ‘ouderwetse’ printer vast in een behuizing. Bij de Mini Mobile Pocket Printer hebben ze juist deze behuizing wielen gegeven waardoor hij over het papier kan rollen. Hij zou ongeveer 1000 pagina’s moeten kunnen printen voordat de inkt op is.

Via een app op bijvoorbeeld je iPhone kan je geschreven tekst meteen uit laten printen op een a4. Dit zal in het begin alleen in het zwart kunnen maar er zijn al plannen om straks ook een kleurencartridge aan te bieden.

[gv data=”6dv2sLNikI4″][/gv]

Volgens Tuvia Elbaum van Zuta Labs is de printer zoals in de video nog steeds een concept en kan hij nog kleiner worden. Daarom zijn ze ook op Kickstarter begonnen. Met het geld kunnen er kleinere onderdelen en sterkere motoren worden gebruikt die speciaal voor dit project worden gemaakt.

Eén reactie

  1. Doe niet tijger als je poessie bent.

    Ontopic: Er moet nog wel erg veel gebeuren aan het prototype, hij lijkt tot nu toe maar 1 zin te kunnen printen en staat toevallig steeds precies recht uitgelijnd op het papier.

    Het is wel kleiner dan de portable printers die er nu zijn, maar ik ben toch niet overtuigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *