Mink is de 3D printer speciaal voor vrouwen

Mink is de 3D printer speciaal voor vrouwen
Eindelijk iets voor onze vrouwelijke lezers. Een 3D printer die elke make-up kleur kan namaken en vervolgens printen.

Met de 3D printer wordt er tegenwoordig nog vaak gefocust op daadwerkelijke 3D voorwerpen. Maar je kan er natuurlijk veel meer mee. Zo heeft Grace Choi, de bedenker van de Mink, een andere toepassing gevonden.

Make-up wordt gemaakt van een aantal basisingrediënten. Deze ingrediënten gebruikt Grace Choi in haar 3D printer. De fabrikanten van make-up verdienen grof aan hun producten omdat ze vele kleuren weten te mixen en daardoor steeds weer iets nieuws op de markt brengen.

Met de Mink is het mogelijk om deze kleuren via de hex code te kopiëren. Dit gaat kinderlijk eenvoudig. Zo laat ze in een demonstratie zien dat ze een kleur kiest die wordt gebruikt in een YouTube video. Via een screenshot van de video weet ze in Photoshop de hex code te achterhalen. Deze laadt ze vervolgens in de software van de Mink 3D printer.

De printer is vervolgens in staat om deze kleur exact na te bootsen en een poeder te printen. Vervolgens kan je dit als oogschaduw of blush gebruiken. Tot zover Apparata Fashion Advice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *