Minuum Keyboard ondersteunt nu ook Nederlandse taal

Minuum
Het Minuum Keyboard laat je razendsnel typen door woorden te voorspellen. Nu de Nederlandse taal ondersteunt wordt, is het voor ons ook een interessant alternatief.

Door de letters van je toetsenbord heel dicht bij elkaar te plaatsen (zoals we dat vroeger zagen bij de antieke T9-toetsen) tik je een stuk sneller een berichtje in elkaar met het Minuum Keyboard.

De toetsen die normaal gesproken onder elkaar staan (de Q, A, Z en de W, S en X bijvoorbeeld) worden samengeperst, zodat je altijd drie letters aantikt. Zet snel een spatie weg door naar rechts te swipen over het keyboard. Ook kun je door een letter vast te houden inzoomen, wat goed van pas komt als je een complex wachtwoord intikt.

Uitkomst
De ruimte tussen de letters is bewust zo klein mogelijk gemaakt, Minuum voorspelt hiermee namelijk de woorden die je in wilt typen. Met de komst van smartwatches kan een dergelijk compact keyboard een uitkomst zijn, om op een klein scherm ook nog uit je woorden te komen.

Deze functie is heel handig, maar maakt het zonder een Nederlandse ondersteuning knap lastig om een zin in onze taal samen te stellen. Met de nieuwe update die de Nederlandse taal toevoegt, is je Androidtelefoon dus in één klap een handig toetsenbord rijker. Het Minuum Keyboard is voor €2,49 te downloaden in de Google Play Store. Onderstaande video zet de voordelen ervan nog eens op een rijtje. Het Minuum Keyboard kan zelfs worden gebruikt om te typen met je Google Glass.

[gv data=”dZh8r-xErGE”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *