Misfit komt met speciale zwem-wearable

Speedo Shine
Misfit is bekend van goedkope, simpele fitnesstrackers. Nu heeft het in samenwerking met Speedo een button ontwikkeld die perfect is voor het tracken van je baantjes.

De Apple Watch is tamelijk waterdicht – maar nog niet zo waterdicht dat Apple het ook durft te garanderen. De Misfit Shine geeft die garantie wel – tot een diepte van bijna vijftig meter, zelfs – maar het meten van baantjes stelt nu eenmaal andere eisen dan het meten van stappen. Daarom werkt Misfit samen met Speedo om een nieuwe versie van de Shine te ontwikkelen, de Speedo Shine, speciaal voor alle sportactiviteiten die zich onder water afspelen. Hij is voorzien van bewegingssensoren die het aantal baantjes, de afgelegde afstand, en het aantal verbrandde calorieën meten. Hij zou gemaakt zijn van ‘aircraft-grade aluminum’, aldus Misfit. Naast zwemmen kun je er overigens ook gewoon lopen, rennen, fietsen, en slapen mee tracken.

De Speedo Shine gaat in de V.S. $80 dollar kosten en is vanaf 1 september verkrijgbaar via de sites van Speedo en Misfit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *