Misfit presenteert spotgoedkope fitnesstracker

Misfit Flash
20 dollar oftewel 18 euro 35, betaal je ervoor.

Heb je geen geld (of het er niet voor over) om morgenochtend de Apple Watch te gaan halen? Wellicht is de Flash Link een betaalbaar alternatief. De Flash Link lijkt op het eerdere model van Misfit, de Flash. In tegenstelling tot de Flash beschikt de Flash link echter niet over een armband.

Gelijktijdig wordt er een nieuwe app uitgebracht, die Link heeft, die zowel van de Flash Link als de Flash verandert in een ‘slimme knop‘. Daarmee kun je bijvoorbeeld de camera van je smartphone bedienen, of Spotify. De bedoeling is dat je er straks ook webdiensten mee kan gebruiken, als hij FTTT and Logitech Harmony ondersteunt.

Gebruikers kunnen bovendien meerdere Flash-apparaten aan de Link-app koppelen, zodat gebruikers meerdere knoppen voor verschillende doeleinden kunnen inzetten. De app is op dit moment enkel uit voor iOS; de Android-versie volgt in augustus.

De nieuwe tracker kost 20 dollar en kan worden besteld via de Misfit-site. Het bedrijf levert ook naar Nederland, maar dan komt er wel 25 dollar aan verzendkosten bij. Tegelijkertijd heeft Misfit ook de kostprijs van de Flash in prijs verlaagd, evenals de waterdichte Shine, naar respectievelijk 30 en 70 dollar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *