Moderator weet niet veel van Bitcoin: lachen!

cto-ripple-xrp-david-schwartz-quora
Social Media platform Quora onder vuur en foute cryptograppen.

David Schwartz is één van de grote influencers in de cryptowereld en CTO van Ripple (XRP), één van de broertjes van Bitcoin. Zoals zo vaak binnen de cryptobeweging is hij nog redelijk benaderbaar en toont hij geen sterallures. Hij reageert dan ook gewoon op allerlei social media op vragen die hem gesteld worden. Soms reageert hij zelfs op vragen die hem niet direct gesteld worden.

Dit laatste was het geval toen iemand op social media platform Quora reageerde op een opmerkelijke vraag. We verklappen niet alles, maar het antwoord kwam neer op diverse gradaties van ‘amputatie’. Er werden al direct in de reacties toespelingen gemaakt op crypto en Ripple (XRP). De moderator op Quora greep in en modereerde de reactie door deze te verwijderen. Vervolgens deelde Schwartz, nog steeds in een melige bui, het hele verhaal op Twitter. Gelukkig was hij daarbij niet te beroerd om de vraag en het bijzondere antwoord op Quora te delen.

Wat volgde was een stortvloed van foute grappen, kritiek op het Quora moderatieteam en andere mooie inside-opmerkingen over de cryptomarkt en Bitcoin. Dat viel iedereen mee, want de Ripple-fans zijn niet per definitie gezellig. Uiteraard delen wij de tweets graag om ze aan jouw gevoel voor humor te toetsen. Ga jij nu op zoek naar een andere bijzondere tattoo of heb jij een goede Bitcoin-grap? Reageren mag!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *