Modobag: rij op je bagage over het vliegveld

Auteur: , Geen reacties
Modobag

Het ziet er net zo belachelijk uit als het klinkt.

Zittend op je bagage door de lange hallen van luchthavens forensen. Het klinkt idioot, maar de makers achter de Modobag vonden het wel een goed idee. De gadget is zowel een koffer als een scooter. In de koffer zit een 200 watt sterke elektromotor dat power krijgt van lithium batterijen. Je kunt een kleine 10 kilometer ver komen met de kofferscooter. Opladen gaat via USB.

De Modobag heeft een topsnelheid van 12 km/u en het ding beschikt over regenererende remmen. Klinkt veelbelovend, maar je moet weinig schaamte hebben om gebruik te willen maken van het concept. Reken maar op gefronste wenkbrauwen en veel bekijks wanneer je met 12 km/u op een rijdende koffer zit.

Belachelijk idee of niet: het crowdfundingsproject is een succes op Indiegogo. De makers hoopten 50.000 dollar te werven voor het idee, maar de teller met opgehaalde doekoe staat inmiddels op ruim 263.000 dollar. De eerste modellen moeten in januari 2017 geleverd worden. Met een prijs van boven de 1000 dollar is de gadget echter een duur dingetje.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).