Moet Apple deze action cam in productie nemen?

iPro: action-cam voor je iPhone
GoPro is waarschijnlijk het eerste merk dat in je op komt. Toch zou het heel goed kunnen dat Apple straks ook de actiecamera-markt gaat bestormen.

Het Duitse Curved/labs kan niet wachten tot Apple met een GoPro-killer komt en heeft alvast wat denkwerk voor ze gedaan. Ze bedachten het concept ‘iPro’. In eerste instantie ziet de actiecamera eruit als de afstandsbediening van je Apple TV of een oude iPod. De Duitse mannen hebben namelijk het welbekende click wheel gebruikt, waarmee je de camera kan bedienen.

Als het aan de mannen van Curved/labs ligt kan je de iPro draadloos koppelen aan je iPhone of Apple Watch, zodat je ‘m ook met deze devices kan bedienen. En om bij GoPro in de buurt te komen is het natuurlijk ook een voorwaarde dat de iPro kan opnemen in 4K-resolutie. Of de iPro er ook echt komt is nog maar afwachten, maar het ziet er in ieder geval veelbelovend uit.

[gv data=”KKjwu5YSoPg”][/gv]

3 reacties

  1. Doe maar niet. Je valt een keer en 1. je prachtige aluminium behuizing is in eens niet zo prachtig meer en 2. het is maar de vraag of je lens niet afbreekt. Tenzij er een kunststof case omheen zit, maar dat lijkt niet het idee van dit ontwerp te zijn.

  2. Laten we een gopro maken die duurder is, door buigt en enkel samen werkt met itunes, want daar is vast vraag naar. ja goed idee…….

    Als er iets niet nodig is is het nog meer action cams, gopro is niet te overtreffen en de markt voor mensen die geen gopro kunnen betalen is al compleet verzadigd door merken als sony, HTC en naamloze chinese troep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *