Moet ik rennen?-app laat snel zien of je de trein nog haalt

Moet-ik-rennen
Met de gratis Moet ik rennen?-app zie je in een oogopslag of je de eerstvolgende trein nog haalt, of je rustig aan kunt doen om de volgende te pakken.

Met de officiële app van de NS kom je een heel eind als je jouw reis met het openbaar vervoer wilt plannen. Als je echter snel moet weten waar en wanneer de eerstvolgende trein naar je bestemming vertrekt, kan de NS-app wat omslachtig werken. Moet ik rennen? lost dit slim om door je precies de info te geven die jij op dat moment nodig hebt.

Snelste route
Nadat je aangegeven hebt waar je naartoe wilt, krijg je direct de snelste route te zien en hoeveel tijd je nog hebt om deze trein, bus of metro te halen. De app, die gemaakt is door studenten, wordt door de NS ondersteund, naast een aantal andere organisaties.

Als je toestaat om locatiegegevens te gebruiken, berekent Moet ik rennen? bovendien hoe lang je er gemiddeld over doet om je trein te halen, zodat je meteen in kunt schatten of het nog de moeite waard is om haast te maken. Heb je hem gemist, dan krijg je automatisch de eerstvolgende trein te zien.

Handig
Vooral dankzij de aftellende klok onderscheidt Moet ik rennen? zich van andere reis-apps, en is het handig als je direct moet weten hoe laat en waar je op het perron moet zijn. De app is vanaf vandaag hier gratis te downloaden voor iOS en hier voor Android.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *