Mogelijk specificaties van de Huawei Ascend P7 uitgelekt

Auteur: , 1 Reactie
Mogelijk specificaties van de Huawei Ascend P7 uitgelekt

Van de nieuwe Huawei Ascend P7 die waarschijnlijk op zeven mei wordt gepresenteerd zijn meer details bekend geworden.

Zoals zo vaak gaat het hier om geruchten die deze keer door @evleaks zijn getwitterd. De man achter Evleaks is Evan Nelson Blass die vaker de juiste informatie weet te verspreiden. Nu heeft hij laten weten dat de specificaties ongeveer gelijk zijn aan die van de Huawei P6.

De opvolger van de Ascend P6 krijgt een 1.8GHz Quad-Core Kirin 910T processor met een werkgeheugen van 2GB. Als opslag krijg je 16GB die via een MicroSD kaart is uit te breiden. Verder meld Evan dat de telefoon een 5″ scherm krijgt met een 13 megapixel camera en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De capaciteit van de batterij wordt volgens Evleaks 2500mAh.

Eerder werden er al mogelijke foto’s van de Ascend P7 gelekt via het Chinese Weibo. Daar zagen we de telefoon alleen van de voorkant en van de achterkant. Wat evleaks ook nog weet te melden is dat de telefoon dunner dan 7mm wordt. Nu is het nog wachten op de bevestiging van deze geruchten tijdens de presentatie op zeven mei.1 reactie

Ik kan niet wachten! Lijkt me een geweldige telefoon, ik ben ook nog steeds erg blij met m’n P6.. Maar na bijna een jaar raak ik hem toch wel zat, (heb ik overigens met iedere telefoon.. ligt dus niet aan het model) dus die P7 mag er snel komen! :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).