OnePlus in het nauw door problemen met 9 en 9 Pro

Mogen we een OnePlus 9T Pro verwachten dit jaar?

Foto: OnPlus 9 Pro

Insiders maken duidelijk dat er geen OnePlus 9T Pro komt, maar wel een ietwat tegenvallende 9T. Wat kun je verwachten?

Vorig jaar koos OnePlus ervoor om niet voor de refresh met een T Pro-model te gaan. Er kwam geen OnePlus 8T Pro en daar waren goede redenen voor. Dit jaar lijkt het Chinese merk dezelfde koers aan te houden, zo spot PhoneArena. Naar alle waarschijnlijkheid komt er dit jaar ook geen OnePlus 9T Pro, maar wel een 9T. Wat kunnen we daarvan verwachten?

Geen OnePlus 9T Pro

Volgens een lekker op Weibo komt er geen OnePlus 9T Pro, wat de koers van het Chinese merk duidelijk maakt. Alléén de OnePlus 7-serie kreeg een T Pro-refresh halverwege de levenscyclus. Dat was de uitzondering, als we de lekkers mogen geloven.

En dat klinkt allemaal hartstikke aannemelijk, aangezien OnePlus zelf een line-up creëert waar helemaal geen plek is voor een extra duur T Pro-model. Als de reguliere serie al met de €1000 flirt, dan moet een dergelijke refresh met wel heel veel extra’s komen om zijn bestaan te verantwoorden. Dat gaat eigenlijk helemaal niet aangezien de vlaggenschepen van OnePlus al grofweg de beste hardware gebruiken.

Wel een OP9T

Er mag dan wel geen OnePlus 9T Pro komen, maar ook dit jaar komt het merk met een refresh. Volgens dezelfde bronnen mogen we een 120Hz display verwachten met 1080p-resolutie. Dat is precies hetzelfde als de gewone OP9.

Uit de gelekte informatie komt dus niet helemaal naar voren hoe de 9T zich moet onderscheiden van de bestaande serie. Zeker aangezien de OP9 aangedreven wordt door een Snapdragon 888, ofwel, het beste van het beste. In de komende maanden zal meer bekend worden over de T-serie, die OnePlus altijd in het najaar uitbrengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *