Monopoly krijgt speciale The Legend of Zelda-editie

Zelda-monopoly
Als Monopoly volgens jou te weinig te maken heeft met Rupees, magische zwaarden en irritante feetjes, dan moet je deze The Legend of Zelda-editie zeker in de gaten houden.

Via het Amerikaanse Gamestop kun je het bordspel al pre-orderen, wat ons onderstaande plaatjes oplevert. Voor veertig dollar (exclusief verzendkosten) ploft deze speciale uitgave van het klassieke spel op 15 september op je deurmat. Alles wat in een traditionele Monopolydoos zit, is aangepast om in het Zeldawereldje te passen. Zo worden huizen aangeduid als Deku Sprouts en hotels als Deku Trees.

pionnen

Rupees en Ocarina’s
Ook de dollarbiljetten zijn omgerekend tot Rupees, het betaalmiddel in The Legend of Zelda-games. Kies als pionnetjes waarmee je rond het bord loopt bijvoorbeeld een Hookshot, Triforce of Ocarina. Wij zijn niet de grootste fans van Monopoly, maar deze editie laat ons bordspellenbloed sneller stromen. Op Bol.com duikt het spel ook op, dus Zeldafanaten kunnen daar alvast een bestelling plaatsen. Tot september kunnen we ons vergapen aan onderstaande afbeeldingen.

Zelda-Monopoly-doos

spelbord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *