Kijkt Motorola af bij OnePlus voor nieuw design?

Auteur: , Geen reacties
Is dit de toekomst?

Maar ook weer niet helemaal.

De trend in smartphoneland voor het jaar 2018 is vrij duidelijk: ze worden steeds wat groter, worden steeds iets sneller en het percentage screen-to-body ratio stijgt als een malle. Ook bij Motorola zijn ze op de hoogte van deze trend. Waar je bij de huidige modellen nog kunt zeggen dat er wel een degelijk randje aanwezig is, moet dit bij de nieuwe G7-serie niet het geval zijn.

De Motorola Moto G7 was al eerder uitgelekt. Er zou een volledig zilveren smartphone in de maak zijn met een regendrupnotch, waarmee hij vergelijkingen toont met de OnePlus 6T, het nieuwste vlaggenschip van de ‘prijsvechter’. De OnePlus is echter pas vrij recent verschenen, dus wellicht is het toeval. Vandaag is er via MrGizmo op nieuw een render gelekt van de G7-serie. Dit keer gaat het om de Moto G7 Plus.

Wat opvalt is dat de G7 Plus qua design in elk geval niet erg anders is dan zijn kleine broertje. Hoewel er zeker werk is verschaft wat betreft het verdunnen van de randen, kunnen we niet ontkennen dat we stiekem iets meer gehoopt hadden van Motorola. Waarom moet dat logo bijvoorbeeld koste wat kost op de voorkant pronken?

Verder beschikt de G7 Plus over een glazen achterkant, waardoor het zomaar eens zou kunnen dat er een optie is om draadloos op te kunnen laden. Het Full HD-scherm is 6,4 inch groot, wordt vermoedelijk aangedreven door een Snapdragon 670 of 710 en draait uit de doos Android Pie. De Motorola Moto G7 Plus wordt begint 2019 verwacht.

Motorola Moto G7 PlusEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).