Motorola maakt voorlopig geen smartwatches meer

Auteur: , Geen reacties
Motorola maakt voorlopig geen smartwatches meer

En onduidelijk is wanneer ze weer beginnen.

We zien waarschijnlijk geen nieuwe versie van de 2015 Moto 360 smartwatch in de toekomst. Misschien stopt Motorola wel helemaal met het maken van smartwatches.

Motorola en het bedrijf achter Motorola (Lenovo) maakten tegenover The Verge bekend dat ze niet werken aan een nieuwe smartwatch voor Android Wear 2, dat begin volgend jaar uitkomt.

Motorola’s hoofd van globale productontwikkeling Shakil Barkat zegt dat ‘het bedrijf niet genoeg vraag in de huidige markt ziet, waardoor er nu geen reden is om een nieuwe smartwatch te maken.’ Barkat zei verder dat wearables niet genoeg aantrekkingskracht voor Motorola hebben om er jaar na jaar eentje te produceren.

Het is dus niet duidelijk of we ooit nog een nieuwe Moto 360 zien. Het lijkt alsof de vorige Moto 360 niet genoeg in trek was, waardoor het ook financieel voor Motorola niet slim is om een nieuwe te produceren.

Toch zegt Barkat dat het bedrijf vindt dat ‘de pols nog waarde heeft’ en hiermee lijkt hij te hinten op een mogelijke nieuwe smartwatch in de verre toekomst.

Mocht je nou niet kunnen wachten op een nieuwe stijlvolle smartwatch van Motorola (of je wilt zoekt sowieso een mooie smartwatch), dan heeft Samsung misschien wat voor je.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).