Motorola Moto 360: smartwatch met Android Wear

Motorola Moto 36
Koud na de lancering van Android Wear onthullen de eerste fabrikanten al smartwatches die op het besturingssysteem draaien. Dit is Motorola’s eerste, de Moto 360.

Met de Moto 360 laat Motorola – sinds kort in handen van Lenovo – zien dat het mogelijk is om een smartwatch te maken met een rond scherm. Daarmee breken ze met de huidige trend van vierkante, bonkige units die veel weg hebben van een halve smartphone (ja Samsung, we kijken naar jou). Specificaties over het ronde display geeft Motorola overigens nog niet vrij.

Aangezien het horloge is gebaseerd op Android Wear zal het vooral om notificaties en contextuele informatie van Google Now draaien. Oftewel, informatie en updates die relevant zijn op de plaats waar je op dat moment bent. Motorola geeft ook aan dat er functies te bedienen zijn door je pols te draaien.

Motorola laat twee versies zien, één met een lederen polsband en een Moto 360 die volledig van metaal is. De Moto 360 komt in de zomer op de markt in de VS. Wanneer de polsgadget de oversteek naar Europa maakt is nog niet bekend.

[gv data=”dnerqDWwVgg”][/gv]

[lg_folder folder=”Motorola/Moto_360/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

2 reacties

  1. Heel stuk mooier dan die andere smartwatches allemaal!
    Deze zou ik zeker wel willen dragen! Prachtig! Is niet zozeer meer een wearable smartphone, maar meer echt een horloge met slimme functies. Een echte smartwatch in mijn ogen! Prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *