Motorola Moto E4: nieuwe generatie met opvallende specs

Motorola Moto E4
Goedkoop én inclusief een accu waar je U tegen zegt.

Vandaag heeft Motorola officieel de Moto E4 en Moto 44 Plus aangekondigd. De E-serie van het merk onderscheidt zich voornamelijk door de combinatie van redelijke specs en een uitermate laag prijskaartje. Ook dit jaar is dat niet veel anders bij de reguliere versie. Het Plus-model beschikt echter over een wel heel bizarre accu.

De gewone Moto E4 beschikt over een 5 inch-display met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Gezien de lage resolutie moet de smartphone het dankzij de 2800 mAh-accucapaciteit meer dan een dag volhouden op een hele cyclus.

De Moto E4 komt in twee varianten: een 1,4 GHz quadcore-processor met Snapdragon 425-chipset of eentje met een Snapdragon 427-chipset. In combinatie met Android Nougat, 2GB RAM en 16GB aan intern opslaggeheugen moet het mogelijk zijn om alle dagelijkse klusjes te klaren op de reguliere Moto E4.

De Moto E4 Plus beschikt over een 5,5 inch HD-scherm, en iets betere specs dan het reguliere model. Het grootste verschil zit hem echter in de accucapaciteit. Met 5000 mAh-accucapaciteit zit er een joekel van een accu verborgen in het toestel, waarmee je op een volle cyclus waarschijnlijk meer dan twee dagen aantikt.

Beide toestellen worden nog deze zomer verwacht. De Moto E4 kost 149 euro en de E4 Plus gaat voor 179 euro over de toonbank.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *