Motorola One Power gelekt: inspiratieloze vernieuwing

Auteur: , Geen reacties
Motorola One Power

Waarom?

Het gaat Motorola niet bepaald voor de wind de laatste tijd. Zeker wanneer je kijkt naar de afgelopen jaren onder het bewind van Lenovo, die de diverse toestellijnen compleet inwisselbaar gemaakt te lijken hebben. Ook het design van de smartphones is wat karig te noemen, maar gelukkig komt daar nu verandering in. Of ja, gelukkig… Het design is niet om over naar huis te schrijven.

De Motorola One Power is de afgelopen week allereerst gelekt in een render van Android Headlines, maar er is ook een echt beeld uitgelekt van het apparaatje. Wat blijkt? Het apparaat beschikt over een flinke notch en de cameraopstelling is precies hetzelfde als de iPhone X.

De informatie van het toestel biedt wel een ander interessant nieuwtje: mocht je het toestel kopen, dan ben je wel verzekerd van jarenlang tijdige updates. De Motorola One Power is namelijk onderdeel van Android One, wat eveneens een stock-evaring biedt.

Ben je geïnteresseerd in het toestel, dan kun je wellicht op 6 juni je hart ophalen. Op die datum zal Motorola iets aankondigen, vermoedelijk de Motorola One Power. Wat er qua hardware te vinden is in de smartphone, zal dan waarschijnlijk bekend worden gemaakt.

Motorola One Power gelektEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).