Motorola onthult de Moto X, Moto G en Moto Hint

Moto-X
Motorola is lekker bezig. Vandaag kondigt het bedrijf niet één, niet twee, maar drie nieuwe gadgets aan. Twee nieuwe smartphones en een nieuwe, piepkleine Bluetoothheadset om precies te zijn.

Oplettende lezers zullen waarschijnlijk opmerken dat zowel de Moto X als de Moto G al een poos in de winkel liggen, en dat klopt. Toch gaat het hier om nieuwe telefoons, al heeft Motorola besloten om ze dezelfde namen te geven.

De Moto X
Moto-X
De nieuwe Moto X is groter en krachtiger dan zijn voorganger, en neemt een scala aan nieuwe features met zich mee. Hoewel het scherm maar 0,5-inch groter is, voelt het toch een stuk beter aan, omdat het geen 720- maar 1080p op je scherm tovert. Hierdoor is de Moto X ook iets groter, maar ook weer wat dunner dan de vorige Moto X. Om het geheel wat chiquer aan te laten voelen, is het plastic frame vervangen door een groot stuk aluminium. Ook de achterkant krijgt een stijlvolle upgrade met de nieuwe leren achterkantjes, waarbij je kunt kiezen uit vier verschillende soorten.

De camera op de nieuwe Moto X gaat er met 3 Megapixels op vooruit en komt hierdoor op 13Mp terecht. Een nieuwe flitser moet voor een zachtere belichting zorgen. De camera kan 4K video opnemen en kiest met de Best Shot-functie automatisch de beste foto uit een lange serie aan kiekjes. De 2.300 mAh batterij moet het een dag lang volhouden, terwijl een Qualcomm Snapdragon 801 processor met 2.5GHz quad-core CPU voor de nodige kracht moeten zorgen. Samen met een Adreno 330 h78MHz GPU en 2GB aan RAM.

De Moto X is beschikbaar als een 16GB en 32GB variant en zal zonder abonnement voor $499 dollar over de toonbank gaan, terwijl je er met abonnement maar $99 voor neer hoeft te tellen.

De Moto G
Moto-G
De Moto G is de best verkopende smartphone van Motorola, dus ook de nieuwe variant blijft zijn naam behouden. Ook komt hij voor dezelfde prijs beschikbaar: $179 zonder abonnement. De grootste verbetering vinden we in het 5-inch scherm, dat 720pHD ondersteunt. Twee stereospeakers aan de voorkant moeten voor een beter geluid zorgen.

Ook zal er een microSD-slot aanwezig zijn aan de onderkant van de Moto G, zodat je het ingebouwde geheugen van 16 of 32GB nog verder uit kunt breiden. Onder de kleurrijke achterkant gaat nog steeds een 1.2GHz Snapdragon 400 processor schuil. Op de achterkant is een 8 megapixelcamera aanwezig, terwijl een 2 megapixelcamera op de voorkant jouw selfiebehoeftes stilt.

De Moto Hint
Moto-Hint
Als je op zoek bent naar een piepkleine Bluetoothheadset, dan ben je bij de Hint aan het juiste adres. Op het eerste gezicht lijkt het slechts een simpel oordopje, wat alleen maar versterkt wordt door het gebrek aan knoppen. Je hoeft er alleen maar op te tikken om inkomende gesprekken op te nemen of af te sluiten. Het volume pas je via je telefoon aan. Voor 150 dollar is deze kleine headset van jou.

Bron: Engadget

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *