Motorola steekt draakt met iPhone 7

Met Moto Mods pas je heel snel je toestel aan
Lekker! Old school Motorola neemt Apple en iPhone 7 op de hak…

Natuurlijk ziet de nieuwe iPhone 7 er weer gelikt uit, maar revolutionair is het toestel allerminst. Geen aansluiting voor een koptelefoon is nou niet direct iets waar we op zaten te wachten. En waterdicht? Ach dat kennen we nu ook wel van Sony en Samsung.
Concurrent Motorola heeft dat maar al te goed door. In een net verschenen blog vegen ze de vloer aan met de nieuwe iPhone 7. “De eerste generatie iPhones veranderde de hele telefoonindustrie, maar ja dat was 9 jaar geleden… Het lijkt wel of alle fabrikanten alleen maar bezig zijn met hele kleine verbeteringen. Een scherm dat een paar milimeter groter is. Een camera met weer een paar megapixels extra… Maar echte grote verbeteringen? Die blijven al jaren uit.

Motorola is zelf natuurlijk geen haar beter. Tot nu toe dan want de Amerikaanse fabrikant komt met Moto Mods voor de Moto Z.

Zo ziet de nieuwe Moto Z eruit

Om in de woorden van Motorola te blijven: ‘Een echte Hasselblad met 10 x optische zoom, een accuduur van 22 uur, een JBL-speaker en 70 inch projector..’

Om te bewijzen dat Motorola met de Moto Mods wel revolutie predikt, nodigde de fabrikant, zonder zich bekend te maken, deze week Apple-fans uit om hun mening te vragen over iPhone 7. Motorola liet de Apple-fans ook kennismaken met de Moto Mods. De Apple-evangelisten dachten eindelijk echte vernieuwingen te zien bij hun iPhone.. Niet dus want het bleken Moto Z-toestellen te zijn. Moto Mods zijn modulaire onderdelen waarmee de Moto Z bijvoorbeeld een speaker of een mega-accu krijgt.

Het filmpje is echt hilarisch!

[gv data=”hQcIzfdm8U4″][/gv]

5 reacties

  1. Mooiste is nog dat de ingebouwde camera betere foto’s maakt (qua kleur en licht), dan de ‘Hasselblad’ mod :’) (op de zoom na natuurlijk). Jammer, gemiste kans…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *