Motorola stunt: Moto 360 te koop voor €153,95

Motorola stunt: Moto 360 te koop voor €153,95
De smartwatch-oorlog kan officieel beginnen. De Apple Watch is in aantocht, Google werkt aan iOS-ondersteuning voor Android Wear én Motorola gooit de Moto 360 in de uitverkoop.

Smartwatches zijn er in vele soorten en maten. Dat betekent niet dat ze allemaal even mooi zijn, maar de Moto 360 doet het bij veel mensen goed met zijn looks. Mocht je overwegen voor de smartwatch van Motorola te gaan, dan is dit een goed moment, want je hebt ‘m op dit moment al vanaf 153,95 euro (wel even de kortingscode invullen) om je pols. De prijs van de Moto 360 kelderde vandaag namelijk ook in Nederland, nadat eerder de Amerikanen ‘m al aanboden voor slechts 180 dollar.

We kunnen slechts gissen naar de oorzaak van de prijsdaling, maar we vermoeden dat Motorola achter de schermen al behoorlijk ver is met de opvolger van de Moto 360. Kijk er dus niet raar van op als je twee weken met je nieuwe klokje rondloopt en er plotseling een nieuw model wordt aangekondigd.

4 reacties

    • @Stefje: Toegevoegd. Wij hebben ‘m in ieder geval bij Wehkamp.nl voor deze prijs gezien, al moet je daar wel een kortingscode (moto360) voor gebruiken. De Mediamarkt heeft ‘m voor 168,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *