Mr Jump: Super moeilijke iOS-game die je moet proberen

Mr-Jump
Mr Jump is meer dan het zoveelste platformspelletje voor je smartphone: wij zijn al een week verslaafd aan deze lastige, maar enorm vermakelijke iOS-game.

Mr Jump heeft maar twaalf levels, maar je zult heel wat uurtjes kwijt zijn als je deze allemaal uit wilt spelen. Ondanks de simpele besturing -druk op het scherm om te springen- is deze game namelijk gemaakt om het je zo moeilijk mogelijk te maken. Zo begint Mr Jump heel simpel met wat sprongetjes, maar worden er al snel schakelaars en double jumps geïntroduceerd die je onder de knie moet krijgen om het einde van het level te bereiken.

Direct opnieuw
Wat Mr Jump zo goed maakt is dat je na een gefaalde poging direct opnieuw kunt proberen. Sommige levels hebben meer dan honderd pogingen nodig om uit te spelen, dus als je zo regelmatig het loodje legt, is het belangrijk om zo snel mogelijk weer opnieuw te kunnen beginnen.

De game is gratis te downloaden in de App Store, en voor 1,99 kun je een versie van de game kopen zonder advertenties, al hadden wij van deze reclames helemaal geen last. Laat je dus niet misleiden door het simpele uiterlijk van Mr Jump, want voor je het weet ben je een paar uur verder met dit vermakelijke spelletje. Klik hier om de game te downloaden.

[gv data=”WDSf4tlyCG8″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *