Mute: nieuwe exclusieve Netflix sci-fi thriller (video)

Netflix sci-fi thriller Mute
Netflix doet er alles aan om science fiction liefhebbers te pleasen.

In 2018 lijkt science fiction veel aandacht te krijgen van Netflix. Naast de te verschijnen serie Altered Carbon mogen we ons ook opmaken voor de sci-fi thriller Mute. De film is onder leiding van Warcraft-regisseur Duncan Jones gemaakt. Enkele weken voor de officiƫle release is eindelijk de eerste trailer verschenen.

In het jaar 2052 volgens we de stomme bartender Leo (ALexander SkarsgĆ„rd) in Berlijn. Met stom bedoelen we uiteraard dat Leo niet in staat is om te spreken. Nadat hij zijn vriendin Naadirah (Seyneb Saleh) beschermt van een vervelende klant, vertelt zij aan Leo dat hij ‘haar niet kent’, om vervolgens spoorloos te verdwijnen.

Natuurlijk doet het hoofdpersonage er alles aan om zijn vriendin te vinden. Tijdens deze zoektocht stuit hij op chirurg Cactus Jack (Paul Rudd) en een ander personage genaamd Duck Teddington (Justin Theroux).

Regisseur Jones maakte eerder al bekend dat Mute een universum deelt met het eerder gepubliceerde Moon. Oorspronkelijk was Mute zelfs eerder geschreven, maar door omstandigheden is de andere film als eerste verschenen. Vanaf 23 februari is de film exclusief op Netflix te bekijken. Hieronder vind je de officiƫle Mute trailer terug.

[gv data=”ma8te7ywEio”][/gv]

EĆ©n reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *