Mysterieus MacBook Pro ‘geknetter’ maakt gebruikers gek

Auteur: , 1 Reactie
Hopelijk werkte de update

Nog meer ongemak voor de toch al niet smetteloze nieuwe MacBook Pro.

De 2016-versie van de MacBook Pro is enkele maanden geleden met veel heisa gelanceerd. Hoewel de nieuwe Touch Bar bij veel gebruikers in de smaak lijkt te vallen, zijn er ook genoeg minpunten te noemen, waaronder de accuduur en het verwijderen van de MagSafe.

Een raar klikkend geluid dat uit de MacBook Pro bij gebruikers komt, is dan ook het laatste waar Apple op zit te wachten. Toch is dit het geval bij veel consumenten het geval. Met name het nieuwste 15 inch-model lijkt deze problemen te hebben, zoals te lezen is op de Apple Support-site en verschillende forums.

Het mysterieuze geluid wordt het vaakst vergeleken met het klikkende of krakende geluid dat je hoort wanneer je zachtjes in een plastic flesje knijpt. De oorzaak van dit ‘geknetter’ blijft echter onduidelijk. Het geluid lijkt wel vaker voor te komen tijdens intensief gebruik van de MacBook Pro, waaronder gamen en video- en beeldbewerking.

Nog irritanter is dat Apple zelf ook niet weet wat het ermee moet. Velen claimen dat Apple de schuld geeft aan een zogenaamde ‘deuk’ in de bodembehuizing, en dat het probleem ook niet onder de garantie valt. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Ben jij in het bezit van een MacBook Pro en ondervind je zelf een soortgelijk probleem? Laat het ons dan weten in de comments!1 reactie

1 ding is zeker: Apple draagt geen enkele schuld. moet wel de gebruiker zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).