Na 30 juni worden deze Apple producten niet meer gerepareerd

Auteur: , Geen reacties
Na 30 juni worden deze Apple producten niet meer gerepareerd

Snel laten maken dus!

Na 30 juni kun je een aantal Apple producten niet meer laten maken door Apple stores of geautoriseerde partners. Dat betekent dat je verouderde apparaten kunt weggooien als ze kapot zijn of laten maken bij derde partijen.

De producten die niet meer gerepareerd zullen worden zijn onder andere de 11 inch MacBook Air uit 2011 en de 13 inch Macbook Air uit hetzelfde jaar.

Er zijn drie MacBook Pro modellen die door Apple ook niet meer gemaakt zullen worden. Dat zijn namelijk het 13 inch model uit 2011, het 15 inch model uit 2011 en het 17 inch model uit 2011.

En wie nog een 17 inch MacBook Pro uit 2009 heeft staan, kan deze beter maar snel laten maken voordat Apple het niet meer doet.

Als je eigenaar bent van een eerste generatie AirPort Express 802.11n apparaat, dan kom je ook bedrogen uit. Het apparaat zal ook niet meer gerepareerd worden. We hebben het hier overt de versie van de AirPort die werd gelanceerd in 2008 en nog gebruik maakt van een stopcontact.

Mocht je heel oldskool nog een iPhone 3GS met 16 GB or 32 GB gebruiken, dan wordt het tijd om te updaten naar een nieuwe(re) iPhone.

Als je na 30 juni nog een van de bovenstaande apparaten wil laten repareren, dan zal dit voortaan moeten via onofficiƫle makers. (Via I4U)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).