Na Max Verstappen komt ook deze F1-coureur met een eigen horloge [video]

max-verstappen-tag-heuer-2019
Welke gelimiteerde versie vind je mooier?

In oktober van dit jaar presenteerde Max Verstappen samen met zijn vaste horlogesponsor Tag Heuer de gelimiteerde Max Verstappen 2019. Een gelimiteerd collectors item is inmiddels een jaarlijkse traditie en dit jaar borduurde het ontwerp voort op de versie uit 2018. Grootste verschil is dat dit uurwerk een automatische calibratie heeft en daardoor zeer secuur is. Aangezien Max Verstappen met nummer 33 racete is de keuze voor een gelimiteerde oplage van 333 exemplaren in mooie geschenkdoos een logische. Dat deze gelimiteerde versies een waar collectors item zijn zie je op veilingsites, waar deze versie voor zo’n 5.000 euro wordt aangeboden, terwijl voor eerdere jaren al prijzen vanaf 25.000 euro worden gevraagd. In dit filmpje zie je de presentatie van het horloge.

[gv data=”Echp_25y9Uc”][/gv]

Uiteraard is ‘onze’ Max niet de enige die een uitstapje maakt naar een horlogesponsor. Lewis Hamilton presenteerde samen met zijn horlogesponsor IWC ook een gelimiteerd uurwerk. Dit horloge, uitgevoerd in bordeauxrood (nee, géén Ferrari-rood), afgezet met zwarte zirkonen en 18-karaat gouden behuizing in textielen band is een blikvanger. Je kunt uiteraard de tijd en datum aflezen, maar ook de stand van de zon en de maan (tegelijkertijd op het noordelijk en zuidelijk halfrond.

IWC-Lewis-Hamilton-limited

Ook bij dit horloge hoort natuurlijk een promopraatje over extreme nauwkeurigheid en prestaties die een wereldkampioen waardig zijn. Eerlijk is eerlijk, dat de dagen van de maand (30 en 31) en schrikkeljaren automatisch juist verschijnen als je het horloge regelmatig draagt is een leuke vondst. Het horloge is met 100 stuks nog meer gelimiteerd dan het horloge van Max. Het horloge moet GBP 46.300 kosten, maar zal ook erg populair zijn onder racefans. Uiteraard mocht een flitsend promofilmpje niet ontbreken.

[gv data=”oV6oi0EFlpg”][/gv]

Welk horloge vind jij mooier?

Overigens zijn er voor de echte hipsters natuurlijk ook zeldzame Blockchain-cadeaus te verkrijgen voor de FORMULE 1. Een potje gamen met Lewis Hamilton hoeft ook geen probleem meer te zijn.

Fotocredits: Foto Max Verstappen: Youtube-still;
Foto horloge Lewis Hamilton: IWC

2 reacties

  1. Ben fan van IWC; maar jezus, wat is dit lelijk.
    Maar er staat gelukkig geen LH44 op of iets dergelijks. Die van Verstappen is dan weer het omgekeerde: een normaal horloge en dan met iemand anders naam erop; het wordt er toch niet mooier op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *