Foto’s: Ja hoor, ook de iPhone 7 vliegt in de fik

Auteur: , 7 Reacties
iphone 7 vliegt in de fik

Op dit bericht was het natuurlijk wachten.

Iedereen kent de explosieverhalen van de nieuwe Samsung Galaxy Note 7 inmiddels wel. Afgelopen tijd zijn al zo’n 1 miljoen Note 7’s door het explosiegevaar vervangen en Samsung lijkt het probleem onder controle te hebben. Nu lijkt de grootste concurrent echter aan de beurt te zijn, want vandaag is ook het nieuwe vlaggenschip van Apple onverklaarbaar geëxplodeerd.

Foto’s van de ontplofte iPhone 7 werden geplaatst door Reddit-gebruiker kroopthesnoop, die het toestel in deze staat aantrof toen hij het toestel uit de verpakking haalde. Mogelijk is de smartphone dus tijdens de transport geëxplodeerd. Eerder was er al sprake over een sissende geluid bij de nieuwe iPhone’s, maar dit is het eerste geval waarbij de iPhone 7 ook werkelijk geëxplodeerd is. Het gaat nu natuurlijk om een alleenstaand incident. Maar blijft dat ook zo?

Bekijk de foto’s van de ontplofte iPhone 7 hieronder.

iphone 7 ontploft

iphone 7 explosie

iphone 7 geexplodeerd7 reacties

En hij zag die verpakking en dacht “Joh die iPhone is vast nog heel. Ik maak hem open”?

Heel toevallig een reddit gebruiker ook.
Twijfel hier ook aan. Wanneer een telefoon in de fik vliegt ziet de verpakking er niet meer zo “goed” uit.

Dit veroorzaakt enorme hitte. Op het plaatje is te zien dat er ook enorme hitte is geweest bij de telefoon ( delen gesmolten en doorgebrand ) … dat zou de verpakking nooit zo overleven als hier is gebeurt.

Je weet het nooit natuurlijk …. maar todat er nog 10 meldingen binnen komen blijft dit voor mij een HOAX …. en weer een gepost sensatie verhaal
gevalletje ‘magnetron’.
apple fanboys…3 2 1 GO
Iemand bij transport heeft gewoon z’n Samsung geüpgraded voor een iPhone..
Er zijn meer overbekende gevallen van exploderende iphones. Maar ja, de meeste journalistjes zijn lid van de Apple sekte en hebben vanuit Cuppertino duidelijke instructies gekregen om Apple met rust te laten.

Nog geen twee maanden geleden.
Exploding’ iPhone leaves man with third-degree burns
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/08/02/exploding-iphone-leaves-man-with-third-degree-burns/
@nomennescio: heb je uberhaupt het stuk dat je linked gelezen ???

Hij viel met zijn fiets … op zijn iphone …. en door de klap heeft een deel van de iphone de batterij doorboord. Dat is het verhaal. Dus geen schandaal dat door een “sekte” in de doofpot word gestopt.

Dat is iets heel anders als een spontaan in de fik vliegende iphone. En heeft die “sekte” dus geen sensatieverhaal … zoals het SPONTAAN in de fik vliegen van samsung notes.

En dan nog er zijn mischien een paar dozijn verhalen bekend van iphones die in de brand vliegen. 99% heeft maken met verkeerde laders … of nep batterijen geplaats door een reparatie bedrijf.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).