Na OnePlus, OPPO en Xiaomi komt er wéér een merk naar Europa

Naast OnePlus, OPPO en Xiaomi komt er wéér een merk naar Europa
Het gaat nog druk worden in ons continent.

Niet dat wij daar over klagen. Hoe meer aanbod qua smartphones, hoe beter voor de consument toch? Zo is er uiteindelijk voor ieder wat wils. Het aantal Chinese fabrikanten die de markt in Europa willen gaan veroveren neemt gestaag toe. Jaren geleden begonnen Huawei en Honor, daar kwam later OnePlus bij en nu is er een soort sneeuwbaleffect ontstaan met de komst van Xiaomi, OPPO en nu dus Realme.

Realme is gerelateerd aan OPPO en OnePlus. Het is dus niet zo raar dat dit merk naar Europa gaat komen. Waar OPPO, maar zeker OnePlus, mikken op de consument in het hogere segment, moet Realme de budgetkoper gaan aanspreken. Wat dat betreft gaat dit nieuwe merk straks concurreren met Honor, het budgetmerk van Huawei.

Het techbedrijf komt naar Europa met de nieuwe Realme 3 Pro. Een mid-range smartphone met een Qualcomm Snapdragon 710 processor, 4 of 6 GB RAM geheugen, 64 of 128 GB opslag en een dubbele 16MP + 5MP camera aan de achterkant. De smartphone draait op Android 9.0 en beschikt over een fysieke vingerafdrukscanner op de achterkant.

En dat alles voor een prijs van 199 euro, of 249 euro voor het duurdere model. De Realme 3 Pro is vanaf 5 juni verkrijgbaar via de officiële website van het merk.

Eén reactie

  1. Vanaf vandaag de Pocophone F1 in gebruik genomen.
    Voelt meer premium aan als verwacht.
    Tot nu toe helemaal niks mis mee, behalve het gemis van Amoled (always on display). wat prima te missen valt.
    Leuk ding. Niet duur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *