Na Twitter zegt Elon Musk Coca-Cola te gaan kopen

Na Twitter zegt Elon Musk Coca-Cola te gaan kopen

Na Twitter zegt Elon Musk Coca-Cola te gaan kopen

Humor is meneer Elon Musk niet vreemd, bijvoorbeeld in zijn tweet om Coca-Cola te kopen.

Alsof je grappige vriend die af en toe memes dealt toevallig multimiljardair is. Zo kun je Elon Musk een beetje omschrijven. Hij heeft de humor van een 25-jarige, maar ook genoeg verstand en wijsheid om het zover te schoppen als hij is gekomen.

Met de aanstaande overname op Twitter heeft de SpaceX-topman nog altijd zijn humor paraat. Op Twitter deelt Elon Musk dat hij Coca-Cola wil kopen. De reden: het is tijd dat cocaïne weer in cola wordt gestopt. Toen Coca-Cola begon met het goedje meer dan honderd jaar geleden zou cocaïne mogelijk onderdeel zijn geweest van het recept.

Nee, de tweet van de CEO van Tesla hoef je niet heel serieus te nemen. De rijkste man ter wereld mag dan op papier genoeg geld hebben om de frisdrankgigant te kunnen kopen. In de praktijk is dat nog maar de vraag.

De tweet is dan ook een grapje. Zo ging er al eerder deze week een meme van Musk rond dat hij McDonald’s zou willen kopen. Om alle ijsmachines te repareren. Die dingen in de Verenigde Staten gaan nogal vaak stuk. Aan de andere kant weet je het maar nooit met die Musk. Wat zal zijn volgende doel zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *