Naaktfoto’s Emma Watson: niets meer dan een hoax

Naaktfoto's Emma Watson: niet meer dan een marketingstunt
In een tweede lichting gestolen naaktfoto’s zou ook pikant beeldmateriaal van de Harry Potter-actrice zitten.

Afgelopen weekend pleitte Watson, die VN-goodwillambassadrice voor vrouwen is, nog voor gendergelijkheid. Iets dat bij de internettrollen van 4Chan in het verkeerde keelgat schoot. Toen de website EmmaYouAreNext.com verscheen, met daarop het dreigement dat er naaktfoto’s van de 24-jarige Britse online zouden verschijnen, werd deze al snel aan 4Chan gelinkt.

Op de site was een aftelklok te zien, met daarbij een foto van een huilende Watson, gevolgd door het 4Chan-logo. 4Chan is de site waar onlangs massaal gestolen naaktfoto’s van beroemdheden werden gedumpt.
Naaktfoto's Emma Watson: niet meer dan een marketingstunt

In dit Reddid-draadje is nu achterhaald wie er daadwerkelijk achter de site EmmaYouAreNext.com zit: een marketingbureautje dat nieuws wilde maken. De eerste site die over de vermeende naaktfoto’s van Emma watson schreef is namelijk gelinkt (lees: staat op dezelfde server) aan dit marketingbureau. HIER een overzicht van hoe de vork in de steel zit. 4chan lijkt er dus niets mee te maken te hebben. Sterker nog: er zijn helemaal geen naaktfoto’s van Emma Watson uitgelekt.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *