Natalie Portman schittert in film Ex Machina-maker (trailer)

Natalie begeeft zich in surrealistische situaties
De Ex Machina-schrijver en regisseur slaat weer toe.

Natalie Portman zal de hoofdrol dragen in de volgende film van Alex Garland genaamd Annihilation. De van oorsprong Israëlische actrice speelde al eerder in films als Black Swan en het meesterlijke Léon.

De stevige sci-fi-setting lijkt veel inspiratie te halen uit een eerder werk van schrijver en regisseur Alex Garland genaamd Ex Machina. De definitieve doorbraak van Alicia Vikander (nu Lara Croft in Tomb Raider) was tevens een meesterlijke adaptatie van het sci-fi-genre en de bijbehorende filosofische ideeën. Annihilation lijkt voort te borduren op de diepzinnige, bijna surrealistische denkbeelden die het genre typeren.

[gv data=”ufaDurSCKOk”][/gv]

Portman zal een biologe spelen die op zoek gaat naar haar man. Tijdens haar zoektocht komt ze een wezen tegen dat alle wetten van de natuur tart. De eerste beelden van het ‘monster’ laten overigens precies dat zien; Het tarten van de wetten van de natuur.

Naast Portman zullen Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight) en Oscar Isaac (Ex Machina, Star Wars Episode VII) ook een rol spelen in de film. Annihilation zal eind februari in alle bioscopen te zien zijn.

Heb je alle andere recentelijke trailer al gecheckt? Hier zie je bijvoorbeeld Michael Fassbender schitteren in de trailer van The Snowman en hier vind je de meesterlijke trailer van The Punisher.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *