Nederlander start petitie om House of Cards te redden

Auteur: , 5 Reacties
Krijgt House of Cards nog een vervolg?

Fans van House of Cards kunnen maar niet bevatten dat hun geliefde serie misschien stopt, maar er is hoop!

De opnames van House of Cards liggen voorlopig helemaal stil, nadat naar buiten kwam dat hoofdrolspeler Kevin Spacey zich al jarenlang misdraagt. Hij zou vooral jonge jongens seksueel intimideren. Er komen steeds meer verhalen naar buiten, dus de kans dat Spacey ooit nog in de huid van Frank Underwood kruipt lijkt klein.

De Nederlander Robbie Pyma heeft gelukkig een oplossing. Hij startte een petitie om Kevin James de rol van Underwood te geven. Hij is vooral bekend van The King of Queens, maar Pyma denkt dat hij House of Cards naar het niveau van Game of Thrones kan tillen.

“Het is moeilijk om een geweldige show kwijt te raken, wat de omstandigheden ook zijn. Toch biedt dit nieuwe kansen om van deze mooie serie de beste show ooit te maken. Ik denk dat Kevin James van House of Cards een franchise kan maken die zo groot is als Game of Thrones”, aldus de omschrijving.

De petitie tekenen doe je hier.5 reacties

Ik denk dat ze niet heel erg veel hoeven te veranderen. Ik denk zelf dat Adam Sandler een uitstekende Frank Underwood kan spelen.

Op zich komt het einde als geroepen, het afgelopen seizoen was taaie kost om doorheen te komen.
@willeme: het seizoen daarvoor was al helemaal niet te pruimen. Ik ben wel benieuwd hoe ze Spacey eruit gaan schrijven. Deze actie lijkt me meer een geintje.
No-way Kevin James or Adam Sandler… They can’t pull off a Frank Underwood.

2 namen waar aan ik aan zou denken zonder research:
– Jeremy Piven
– Edward Norton
kevin james??? die gast is aant trollen
Ik kwam al niet eens voorbij aflevering 2 van seizoen 1 zonder met mijn gedachte talloze keren af te dwalen. Wat een saaie, taaie, langdradige bedoeling zeg.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).