Nederlanders WhatsAppen zich helemaal suf

WhatsApp verslaafd
Ben jij stiekem ook een beetje verslaafd aan WhatsApp? Of denk je dat het allemaal wel meevalt? Uit een onderzoek blijkt dat Nederlanders een bizarre hoeveelheid berichten per dag versturen.

Voor dit onderzoek zijn ruim 3.600 Nederlanders onderzocht en daaruit blijkt dat ze gemiddeld tussen de 41 en 172 WhatsAppberichten versturen en ontvangen per dag. De reden waarom dit hoog ligt komt waarschijnlijk door het feit dat berichtjes sturen, vrijwel, gratis is en groepen zorgen er uiteraard ook voor dat er veel wordt gestuurd.

Verder bleek uit het onderzoek van Sim Only Radar dat Nederlanders gemiddeld 488 MB aan data verbruiken per maand. En dan hebben we het over mobiel dataverbruik en wordt WiFi buiten beschouwing gelaten.

De hoeveelheid websites die mensen bezoeken en e-mails die worden verzonden zijn relatief laag. Blijkbaar heeft WhatsApp toch echt de voorkeur. Opvallend is ook dat streaming media diensten als YouTube en Spotify nauwelijks gebruikt worden via mobiel internet. Waarschijnlijk zijn mensen toch bang dat hun bundel anders te snel opgestookt is. Via WiFi worden YouTube en Spotify wel veel gebruikt.

Nog geen reacties

  1. Nog nooit iets mee gedaan en dat was ik ook niet van plan, social media in het algemeen is totaal zinloos. Er zijn uitzonderingen, maar die bevestigen de regel, van het algemeen geheel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *