Nederlands elftal compleet afgeserveerd in FIFA 16

Nederlands elftal compleet afgeserveerd in FIFA 16
Alsof de uiterst pijnlijke nederlaag van het Nederlands elftal tegen Turkije nog niet erg genoeg was…

EA Games heeft de top 50 van de beste spelers in FIFA 16 uitgebracht. Een lijst die de erbarmelijke staat van het huidige Nederlandse voetbal perfect in kaart brengt, want er staat nog maar één Hollandse naam op: Arjen Robben. Ondertussen is Robin van Persie, vorig jaar nog op de elfde plek, niet meer op de lijst te vinden. En voor dat extra beetje zout in de wonden: België heeft vier spelers in de top 50. Eden Hazard, Kevin De Bruyne, Thibaut Courtois en Vincent Kompany.

Messi

Lionel Messi blijft de hoogst gewaardeerde speler met 94 punten, op de voet gevolgd door Cristiano Ronaldo (93). Arjen Robben staat gedeeld op de derde plek met 90 punten.

Gratis demo vandaag uit

De voetbalgame komt op 24 september voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC uit. Vanaf vandaag kan je echter al de gratis demo spelen. Die geeft je onder meer toegang tot de nieuwe Trainer Modus en laat je spelen met de clubs Barcelona, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Chelsea, Inter Milan, Manchester City, Paris Saint-German, Real Madrid CF, River Plate en de Seattle Sounders

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *