Nederlands tintje te horen in nieuwe topfilm The Equalizer 2

Nederlands tintje te horen in nieuwe topfilm The Equalizer 2
De actiefilm met Denzel Washington wordt vergezeld met een soundtrack van Nederlandse komaf.

In de Verenigde Staten staat The Equalizer 2 momenteel op één en daar zal Brainpower mede trots op zijn. De rapper uit Amsterdam verzorgde namelijk de soundtrack van de actiefilm met zijn single Animal Sauvage. Een deel van het nummer is te horen in de film.

Brainpower heeft de track in samenwerking met Stix, Pitcho en Pharoahe Monch geproduceerd. Het nummer is een mix van rap, rock en techno. Het succes van de film kan bijdragen aan de carrière van de Nederlander. Voor de release van zijn track maakt hij deel uit van het World Song Network (WSN). Een digitaal muziekplatform in Los Angeles. Grote artiesten zijn verbonden aan het WSN, zoals Aerosmith, Norah Jones en Ziggy Marley. Honderden tracks die aangesloten zijn op het digitale platform worden gebruikt in de filmindustrie. Wellicht zit er voor Brainpower dus wel een vervolg in.

The Equalizer 2 vertelt het verhaal van Robert McCall die het recht in eigen handen neemt en op keiharde wijze opkomt voor mensen die het slachtoffer zijn van een misdrijf. Hoe ver is hij bereid te gaan als het gaat om iemand van wie hij houdt?

De film is geregisseerd door Antoine Fuqua (The Equalizer, Training day). In de film spelen onder andere Pedro Pascal (Narcos), Ashton Sanders (Moonlight), Bill Pullman (Independence Day) en Melissa Leo (The Fighter) een rol. The Equalizer 2 draait vanaf 16 augustus in de bioscoop, ook in IMAX.

[gv data=”upsiTqqUQ94″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *