Nederlandse antenne zorgt voor wereldwijd mega-bereik

Nederlandse WiFi-antenne voor wereldwijd mega-bereik
Marcel Boekhoorn heeft naar eigen zeggen een antenne ontwikkeld die het mobiele bereik wereldwijd gaat veranderen.

Storingen op mobiele netwerken zijn jaarlijks meer regel dan uitzondering. Ook is het eigenlijk belachelijk dat we op sommige plaatsen in Nederland nauwelijks of gewoon geen bereik met onze telefoon hebben.

Volgens Marcel Boekhoorn is dit met zijn ‘super-antenne’ niet meer nodig. Met deze antenne in je smartphone belooft hij wereldwijd een optimaal bereik. Zakenman en rechterhand van Boekhoorn, Roel Pieper, is op dit moment met verschillende grote bedrijven in gesprek om de antenne in smartphones, auto’s, routers en medische apparatuur te plaatsen. Boekhoorn laat weten dat de onderhandelingen met Samsung, LG en HTC al in een vergevorderd stadium zijn.

Als hij met zijn Antenna Company de antennes mag leveren, wacht hem een dikke boterham. Samsung alleen is goed voor een derde van alle actieve smartphones. Met een afspraak van 3 euro per toestel komt er bij 333 miljoen verkochte exemplaren ongeveer 1 miljard euro per jaar bij Boekhoorn binnen. Dan heb je toch aardig wat bereik(t).

Nog geen reacties

  1. Marcel Boekhoorn en Roel Pieper die samen een mega-uitvinding beloven. Dit is ‘De Broncode’ all over again! (Dat boek is trouwens een must voor iedere techliefhebber.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *