Nederlandse cryptomunt als sponsor Max Tubben

Nederlandse cryptomunt als sponsor Max Tubben
Er is crowdfunding opgezet voor de 16-jarige karter Max Tubben. Men probeert daarbij Guldens op te halen. Deze bekende digitale cryptomunt is, net als Tubben, van Nederlandse komaf.

Max Tubben is absoluut geen onbekende in de Nederlandse kartwereld. De 16-jarige karter, die uitkomt voor CRG, wordt gezien als een aanstormend talent en is momenteel Nederlands en Duits kampioen. De link met Max Verstappen wordt al snel gelegd, want ook Verstappen begon in de karts en deed zijn kunstje voor CRG.

In de racerij zijn sponsoren essentieel om verder te komen met een professionele carrière. Daar komen Max Tubben en Gulden in beeld. De community van de Nederlandse cryptomunt heeft een crowdfunding-actie opgezet om Tubben als sponsor van dienst te zijn. Doel is om 3.000 euro op te halen. Men kan doneren met Guldens. Op dit moment is er al ruim 11.000 Gulden opgehaald. Met de huidige koerswaarde vertaalt dit zich naar zo’n 720 euro.

Doel van de community is om de Nederlandse munt beter onder de aandacht te krijgen. Als het doel bereikt wordt, zullen onder andere de logo’s van Gulden prijken op de truck en kart van Tubben. Met het opgehaalde geld worden bijvoorbeeld banden gekocht, zodat de 16-jarige karter meer kan trainen. Ook zijn de banden nodig om deel te kunnen nemen aan diverse internationale kampioenschappen in Europa.

Men heeft tot september de tijd om het benodigde geld op te halen. Het is niet de eerste keer dat de community van Gulden een crowdfunding-actie opzet. Eerdere projecten hadden onder meer te maken met de FootGolf Capital Cup (een voetgolf toernooi). Destijds werd succesvol een bedrag van 7.500 euro opgehaald. De crowdfunding volgen kan via crowdfunding.gulden.social.

Fotocredit: CRGholland via Facebook

8 reacties

  1. Misschien kan Max Verstappen bij springen? Als ie idd zo goed is als men hier schrijft dan lijkt me dat geen probleem. Grappig is wel dat een ander Max (http://www.racexpress.nl/rotax-euro/groot-succes-voor-taormina-racing-max-timmermans-wint-tweede-finale-en-pakt-ek-podium/n/89331) de Europese titel pakt en zelfs die het niet red… Dus tja.. Karten is leuk en zou leuk zijn om meer top talenten in de F1 te zien, maar er zijn 20 – 22 plekken in de F1 en duizenden jongens van vergelijkbaar niveau… Dus als investeerder in zo’n project geld stoppen.. Je kan beter naar t Casino..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *