Nederlandse film met Samsung Galaxy S10+ gemaakt

Auteur: , Geen reacties
Nederlandse film met Samsung Galaxy S10+ gemaakt

De Nederlandse film zal gratis te zien zijn.

Het produceren van een film is geen goedkope job. Peperdure camera’s die in detail de actie vastleggen. Het is geen vereiste om een dure camerasetup te gebruiken met de productie van een film. De smartphones van vandaag de dag zijn zo krachtig en geavanceerd dat deze gebruikt kunnen worden voor foto- en videoreportages.

Het Nederlandse EndemolShine heeft samen met T-Mobile, Samsung en NL Film een slasher comedy geproduceerd. Deze film is volledig opgenomen met een Samsung Galaxy S10+. De film heet House of No Limits en verschijnt met Halloween op YouTube.

De horror-comedy neemt de influencerscene op de tak. In House of No Limits worden Nederlandse influencers uitgenodigd voor het influencer feest van het jaar; House of No Limits. Dit feest blijkt alleen gekaapt te zijn door een moordenaar die de influencers één voor één probeert te vermoorden. De vraag is dan ook: wie heeft het helemaal gehad met de influencers en wat drijft deze moordenaar? En welke influencer weet uit handen te blijven van degene die de feestgangers een kopje kleiner wil maken?

De cast bestaat uit onder andere Fred van Leer, Thomas van der Vlugt (StukTV) en Lize Korpershoek. Het scenario van de film is geschreven door Manju Reijmer en Paul de Vrijer, bekend van Vakkenvullers. De regie is in handen van David Cocheret, regisseur van SpangaS.

De Halloweenfilm is vanaf donderdag 31 oktober te zien op het YouTube-kanaal van House of No Limits.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).