Nederlandse Netflix Original Forever Rich trailer nu te zien

Nederlandse Netflix Original Forever Rich trailer nu te zien

Nederlandse Netflix Original Forever Rich trailer nu te zien

Er is weer een Nederlandse Netflix Original onderweg, namelijk Forever Rich. De eerste trailer is vrijgegeven en dit kun je verwachten!

Na het succes van Undercover was het afwachten wat de volgende Nederlandse Netflix Original zou brengen. De Amerikaanse streamingdienst maakt zich hard voor wereldwijd geproduceerde content. Dus niet alleen Hollywood films en series, maar content gemaakt over de hele wereld. En ook Nederland doet mee.

De nieuwste Nederlandse Netflix Original heet Forever Rich. Het is een film geregisseerd en geschreven door Shady El-Hamus in samenwerking met Jeroen Scholten. Netflix omschrijft de film als volgt:

Forever Rich is een bloedstollende thriller van regisseur Shady El-Hamus, bekend van o.a. De Libi. Opkomend rapper Richie staat op het punt door te breken, maar kort voor zijn belangrijkste optreden ooit wordt hij gewelddadig beroofd van zijn horloge. Om wraak te nemen en zijn reputatie te redden volgt een spannend kat-en-muisspel waarin Richie steeds verder gaat..

Netflix

De cast bestaat uit onder andere Jonas Smulders als rapper Richie, Daniël Kolf, Sinem Kavus, Hadewych Minis en Yootha Wong-Loi-Sing. De trailer kun je hieronder bekijken. Netflix omschrijft het als een thriller met een vleugje komedie in de categorie Rap & Hip-Hop. Forever Rich verschijnt 1 oktober op Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *