Nederlandse Netflix Original komt eraan

Nederlandse Netflix Original komt eraan
De vraag is: wanneer?

Netflix Originals worden voornamelijk op Amerikaanse bodem geproduceerd. Het streamingbedrijf werkt echter ook over de grens. In Europa zijn er al diverse producties opgenomen, waaronder in Duitsland. Daarnaast is er zelfs een Belgische-Nederlandse coproductie. Een pure Nederlandse Netflix Original is er echter niet. Nog niet.

Want, die gaat er wel komen. Dat zegt Allie Goss van Netflix tegenover de NOS. Details over dit project zijn nog niet bekend. Vermoedelijk staat het hele plan nog in de kinderschoenen. Wanneer een Nederlandse Netflix Original een feit is, blijft nog even gissen.

Het zou Nederland flink op de kaart zetten als er een Netflix Original in ons land wordt opgenomen. Netflix is over de hele wereld te zien. Stel je eens voor dat een Nederlandse productie het succes van andere populaire Originals kan evenaren. Zover vooruit kijken heeft nu nog geen zin. Eerst moeten er concrete plannen worden gemaakt. Verwacht echter in de nabije toekomst een Netflix-serie van eigen bodem. Cool!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *