Nederlandse prijs LG G8s ThinQ bekendgemaakt

Auteur: , Geen reacties
Nederlandse prijs LG G8s ThinQ bekendgemaakt

Dit gaat de high-end smartphone kosten.

We moesten even geduld hebben, maar eindelijk komt de LG G8s ThinQ naar de Benelux en dus naar Nederland. Met een verzadigde markt vol concurrentie is het nog maar de vraag hoeveel de Zuid-Koreanen een succes gaan boeken in ons land, maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.

LG onthulde de G8s ThinQ in maart op het Mobile World Congress. De smartphone is een waar vlaggenschip met specificaties om van te smullen. Het apparaat heeft een 6.2-inch OLED-scherm (2248 x 1080), komt met vijf camera’s, stereospeakers, een Qualcomm Snapdragon 855 processor, 6 GB RAM geheugen en 128 GB opslag. Dit laatste is nog uit te breiden tot maar liefst 1 TB middels een MicroSD-kaartje. De batterij, die overigens draadloos opgeladen kan worden, heeft een capaciteit van 3.550mAh.

De LG G8s ThinQ is het model onder de G8 ThinQ. Deze maand moet je de G8s ThinQ nog in Nederland kunnen kopen. LG heeft een prijskaartje van 699 euro geplakt op de smartphone. Concurrenten van deze smartphone zijn onder meer de Samsung Galaxy S10, Huawei P30, OnePlus 7 en de iPhone XS.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).