Nederlandse rapper krijgt eigen docu op Netflix

Nederlandse rapper krijgt eigen docu op Netflix

Wat een eer voor de Nederlandse rapper Snelle, hij krijgt een eigen documentaire op Netflix!

Het is niet alleen bijzonder dat een rapper als Snelle zijn eigen docu krijgt, maar überhaupt omdat op internationale wijze grote artiesten hem voorgingen. Denk aan de dit jaar uitgebrachte documentaire op Netflix van Shawn Mendes. Niet de minste naam.

De opnames van de documentaire zijn al in volle gang. De docu gaat ‘Snelle: Zonder jas naar buiten’ heten. Het is de bedoeling dat de documentaire in het voorjaar van 2021 te zien is op Netflix. Men krijgt onder andere een kijkje in het privé leven van de rapper en natuurlijk hoe de artiest zo populair in ons land is geworden. Daarnaast staat het nieuwe album van de rapper centraal.

De productie is in handen van Millstreet Films in samenwerking met ROQ ’N Rolla Music, Cloud 9 Music en Snelle Music. Anne de Clercq (Soof 3, Jack Bestelt Een Broertje) gaat de documentaire regisseren.

Met deze film wil ik graag een inkijkje geven in mijn leven achter de schermen. Het afgelopen anderhalf jaar is ontzettend snel gegaan en soms besef ik zelf niet eens goed wat me allemaal is overkomen. Mede dankzij mijn jeugdvrienden, ben ik gekomen waar ik nu ben en blijf ik met beide benen op de grond, of we vliegen samen! Ik hoop mensen te inspireren om te doen wat zij diep van binnen voelen. Ik denk best veel na, maar luister ook altijd naar m’n hart en gevoel. Met hard werken, dingen laten, de juiste mindset en de juiste mensen om je heen is er heel veel mogelijk. Ongeacht wat een ander zegt of vindt. Dat wil ik laten zien.

Snelle

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *