Nee! Er worden nog zeker drie Fast & Furious films gemaakt

Auteur: , 9 Reacties
Fast 7

Het houdt niet op, niet vanzelf.

Hoewel ondergetekende het niet erg zou vinden als er een vervolg in Japan zou afspelen is, over het algemeen, de serie natuurlijk helemaal uit zijn verband gerukt. Van straatracen naar actiefilm naar complete over de top stunts. Toch is de top nog niet bereikt vindt acteur en producer Vin Diesel. We kunnen namelijk nog zeker 3 films uit de bekende actieserie verwachten.

Diesel maakte dit nieuws op zijn Facebook bekend naar aanleiding van geruchten over Furious 8. Met de komst van Furious 8 begint een nieuw trilogie, waarbij er dus automatisch nog 2 delen na het achtste deel komen.

Verder zegt de acteur dat met de komst van de trilogie het einde van de ontzettend populaire Fast & Furious-serie daar is. Na 10 films is het wel mooi geweest, aldus Diesel. We konden het niet meer met hem eens zijn.9 reacties

Ach ja petjes genoeg.
@bofkont: Wat heeft dat in vredesnaam met een film te maken? Of er nou 7 of 10 films gemaakt worden, er gaan heus niet ineens meer of minder petjes in fout verbouwde wagens rijden. Als je het had gezegd ten tijde van de eerste of tweede film had er nog wat in je stelling gezeten, maar nu allerminst. En het is simpelweg een feit dat F&F niet populair is geworden dankzij rijden in OEM auto’s.
@phaeton: Hij bedoelt de doelgroep.
@Donstil: Ik heb nog nooit in een vernaggelde A3 gezeten met een petje op en toch heb ik alle zeven delen één of meerdere keren gezien.
@phaeton: Goed voor jou man.
De laatste film was zo slecht dat ik hem na 30 min uit heb gezet. Wat een drama. Doe maar gewoon geen nieuwe films meer maken.
Apart. Misschien waren er al intentieverklaringen getekend met productiehuizen, distributiekanalen, locaties, personeel, weet ik veel wat. Maar iedereen had het begrepen als hij na deel 7 had gezegd dat ze er mee zouden kappen. Geen gelazer met contracten of wat dan ook, maar respect. Nu komen er nog drie titels zonder Paul Walker en ik weet niet goed wat ik daar van vind. Voor het geld hoeven de hoofdrolspelers het niet meer te doen.
@phaeton: Vin Diesel heeft ze niet helemaal meer op een rijtje, beweerde laatst nog dat Fast7 oscar waardig is naar zijn mening en dat hij wel door wil gaan tot nummer 20.
De vraag is; wat doen ze met Paul Walker zijn rol?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).