Deze app maakt een video van je Facetime gesprekken

Call-Recorder
Als je regelmatig videogesprekken voert via FaceTime, kan het wel eens leuk/handig zijn om gesprekken op te nemen om later terug te kijken.

De app Call Recorder doet precies wat de naam al zegt: gesprekken opnemen. Het mooie aan Call Recorder is bovendien dat hij zowel het beeld van jou als je contactpersoon opneemt, en het vervolgens in gelijke grootte op je scherm zet. Zo zie jezelf dus niet meer als klein blokje in de onderhoek van je display.

Automatisch opnemen
Call Recorder instellen voordat je een gesprek aangaat is ook niet nodig. Zodra je de app geïnstalleerd hebt, kun je meteen aangeven dat al je FaceTime-gesprekken automatisch opgenomen worden. Ook kun je de minimale lengte van een belsessie aangeven, zodat korte gesprekjes niet je harddrive vullen.

Call-Recorder

Mocht je jouw iPhone via Continuity met je Mac verbonden hebben, dan is het ook mogelijk om telefoongesprekken via OS X te houden. Ook deze gesprekken kunnen met Call Recorder worden opgeslagen.

Uitproberen
Je kunt Call Recorder een week lang gratis proberen (al verschijnt er dan wel een watermerk op je video’s), daarna kun je de volledige versie voor 29,95 dollar aanschaffen via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *