Negen gadgets om je nachtrust te verbeteren

Auteur: , Geen reacties
Slaapgadgets

Of je nu een middagdutje doet of een goede nachtrust tegemoet gaat, deze negen gadgets zorgen voor een comfortabele reis naar dromenland.

Mashable zette een aantal tips op een rijtje om beter te slapen, en wij hebben deze lijst uitgebreid met een aantal andere, handige gadgets.

Een draagbare slaapzak
Slaapgadget1
Sta je erom bekend om spontaan in slaap te vallen? Dan lig je er met deze draagbare slaapzak warmpjes bij.

Calm Aura
Slaapgadget7
Deze rustgevende gadget stimuleert slaap door bepaalde kleuren en geluiden. De Aura analyseert je kamer en de bewegingen die je lichaam maakt. Een speciale sensor leg je onder het matras om deze gegevens naar de lamp door te sturen. Je hoeft er dus geen onhandige banden voor te dragen.

Sleep Better Pillow
Slaapgadget2
Krijg je ook altijd een slapende arm omdat je die liever onder je kussen legt? Dit kussen heeft een handige inkeping om slapende ledematen te voorkomen.

Sleep Cycle Alarm Clock
Slaapgadget8
Een app voor je smartphone die je slaapritme in kaart brengt. Je hoeft je telefoon alleen maar bij je in bed te leggen, en door de bewegingen die je ’s nachts maakt, weet Sleep Cycle in wat voor slaap je verkeert. Ook kun je een wekker instellen die je op het ideale moment in je slaappatroon wakker maakt, wat een ochtendhumeur moet voorkomen.

Ostrich Pillow
Slaapgadget3
Dit hoofdkussen ziet er hilarisch uit, maar moet (als we de foto mogen geloven) waanzinnig lekker liggen. Handig voor op reis of…in de bibliotheek?

Shoulder Pillow NapAnywhere
Slaapgadget4
Zit je iets minder graag voor paal, dan kun je dit subtiele nekkussen overwegen. Handig als je onderweg even wilt bijslapen en niet per ongeluk met je hoofd op de schouder van een medepassagier wilt belanden.

Neuro:on
Slaapgadget9
De Neuro:on is het slaapmasker van de toekomst. Middels lichttherapie maakt dit masker je geleidelijk wakker, zodat het ook midden op de avond lijkt alsof het zonlicht je wekt. Ook registreert het oogbewegingen en aanspanningen van spieren en harstlag, zodat je meer te weten komt over je slaapritme. Daar hangt wel een prijskaartje van 300 dollar aan.

Bed Fan
Slaapgadget6
Kun je niet slapen als de temperatuur te hoog is? Deze bedventilator circuleert de lucht die onder je bed ligt zodat je nooit meer zwetend wakker wordt.

Suit-Pyjama
Slaapgadget5
Mensen die vaak te laat op hun werk komen omdat ze zich verslapen hebben, kunnen het aankleden overslaan door met deze super subtiele Suit-pyjama de werkvloer te betreden. Niet de onderscheiden van een echt pak. Toch?Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).