Nest is aan het zinken

Auteur: , 1 Reactie
Nest Dropcam

Huilende werknemers en dramatische verkoopcijfers. Hoe lang houdt Nest het nog vol?

Een anonieme ontwikkelaar bij Nest doet tegen 9to5Google een boekje open over de omstandigheden op het Nest hoofdkwartier.

Volgens de man stelt het management idiote eisen met vooral totaal onhaalbare deadlines. Dat zou op het laatste moment bij een project langsgaan, alles totaal omgooien en de werknemers vervolgens incompetent noemen als men het allemaal niet bij kan benen:

“I waste most of my time in pointless meetings, or defending my teams so they don’t flip their desks and walk out.”

Mensen zouden slapen op de werkvloer en huilen in de toiletten, volgens de anonieme bron.

Furthermore, painting an even more dire picture than any previous report has, this engineer claims that “people fall asleep in corners and cry in the bathrooms” and that the “health and marriages are suffering.”

Greg Duffy, de CEO van Dropcam, heeft al een tijdje mot met Tony Fadell. Die zou het bedrijf runnen als een bureaucratische tiran, aldus Duffy. Sinds de overname zou meer dan de helft van de Dropcam werknemers ontslag hebben genomen.

Voorlopig zijn het slechts geruchten, maar dat er bij Nest een en ander niet goed zit, dat is duidelijk.1 reactie

“Mensen zouden slapen op de werkvloer en huilen in de toiletten, volgens de anonieme bron. ”

Ik snap nooit dat mensen het zo ver laten komen. De banen binnen de IT sector liggen hier voor het oprapen en ik kan me niet voorstellen dat het binnen Silicon Valley anders is.

Als ik een tirannieke eikel als baas zou krijgen kan ie me de boom in, no way dat ik me zo laat meeslepen. Of zou dat een stuk cultuurverschil zijn met de Nederlanders die vaak niet veel op hebben met hierarchie?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).